Személyes adat lekésére

Kitöltöm az űrlapot

Személyes adataim lekéréseSzeméyes adataim törlése

Amennyiben nem szeretnéd megadni a személyes adataidat, akkor a +36 30 589 8194-es telefonszámon várom a hívásodat. Köszönöm

Miért szükséges az azonosítás?

Fontos, hogy a fenti űrlapon pontosan azokat az adatokat add meg amelyekkel a szerződést megkötöttük. Ez egyfajta biztonság. Ha a megadott adatok ebben a formában szerepelnek a szerződésben, akkor már majdnem biztos, hogy tényleg neked küldöm el a Te személyes adataidat és nem valaki másnak.

Ki lehet az a valaki más?

Például ha feltörték az email fiókodat, akkor bárki más is hozzáférhet az adataidhoz. De nem is kell, hogy feltörjék. Az nevedet, email címedet és telefonszámodat nagyon könnyű kideríteni és a fenti űrlapba beírni. Elegendő ha a rossz szándékú ember létrehoz egy új email címet ami csak egy betűben tér el a tiédtől és én ezt nem veszem észre. Vagy a név és email cím helyes, de nem a Te telefonszámodat adja meg.

A fentiek miatt mindenképpen szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg Te kérted ki az adataidat és tényleg Neked küldöm el. Nem szeretném ha az adataidat egy csalónak küldeném el annak ellenére, hogy nagy jó arányban felismerem a csaló emaileket.

Köszönöm a megértésedet.

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Értékelés átlaga / 5. Értékelések száma:

Sajnálom, hogy nem találtad elég hasznosnak a cikket!

Szeretnénk fejleszteni a cikk színvonalát.