Miben segíthetek?

Oldjuk meg együtt a problémát.

 

Rendszergazda szolgáltatás

Egyéni vállalkozóként dolgozol, mikro vagy kisvállalkozásod van? Ha IT támogatás vagy rendszergazda szolgáltatás kell a vállalkozásodnak, akkor keress meg még ma.

Minden lehetséges!

Küld el kérésed vagy elképzelésed és 24 órán belül válaszolok.

 

  Amennyiben nem szeretnéd megadni a személyes adataidat, akkor a +36 30 589 8194-es telefonszámon várom a hívásodat. Köszönöm

  Oláh Gábor

  Oláh Gábor

  IT támogatási szakértő

  Az emúlt közel 20 évben elsősorban nemzetközi cégeknél dolgoztam IT mérnök majd szolgáltatásvezetőként, ahol Európa szerte közel 4000 fő számára biztosítottunk professzionális támogatást.

  A munkám során sok mikro és kisvállalkozással kerültem kapcsolatba. Olyanokkal akik már használtak informatikai eszközöket és volt is már problémájuk ezekkel az eszközökkel. Szinte egybehangzó vélemény volt az, hogy szerették volna ha az IT eszközök megbízhatóan működnének és ha gond van, akkor gyorsan kapjanak hatásos segítséget. A vállalkozás méretéből adódóan a problémák nem napi szinten jöttek elő. Lehet, hogy hetekig működtek gond nélkül és ez miatt nem érte meg egy főállású informatikust alkalmazni.

  Ezt a problémát látva hoztam létre egy olyan vállalkozást ami megfizethető árú és professzionális megoldást kínál. Mindezt nagyságrendekkel kisebb -akár tized annyi- költséggel, mint egy főállású informatikus.