GDPR Személyes adat lekérés

A személyes adat nem véletlenül személyes. Amennyiben szeretnéd tudni, hogy milyen személyes adatokat tárolok rólad, akkor az alább űrlap kitöltése és elküldése után 72 órán belül elküldöm neked. Ezen kívül lehetőséged van arra, hogy kérjed a személyes adataid törlését is. 

Ki használhatja ezt az űrlapot?

Azok az emberek használhatják ezt az űrlapot az adatok kikérésére, akik valamilyen szolgáltatást vesznek igénybe tőlem. Amennyiben nem vagy az ügyfelem, akkor kérlek ne töltsd ki és ne küld el a kérést. Amennyiben mégis megteszed, akkor válasz nélkül törölni fogom a kérést annak érdekében, hogy ne tároljak rólad semmilyen személyes adatot.

Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe

Fontos tudod, hogy a személyes adataid elküldése vagy törlése nem történik meg automatikusan. Előtte a lenti űrlapon megadott elérhetőségek valamelyikén mindenképpen keresni foglak, hogy azonosítsalak. Miért van erre szükség? A részletek az űrlap alatt.

Kitöltöm az űrlapot

Miért szükséges az azonosítás?

Fontos, hogy a fenti űrlapon pontosan azokat az adatokat add meg amelyekkel a szerződést megkötöttük. Ez egyfajta biztonság. Ha a megadott adatok ebben a formában szerepelnek a szerződésben, akkor már majdnem biztos, hogy tényleg neked küldöm el a Te személyes adataidat és nem valaki másnak.

Ki lehet az a valaki más?

Például ha feltörték az email fiókodat, akkor bárki más is hozzáférhet az adataidhoz. De nem is kell, hogy feltörjék. Az nevedet, email címedet és telefonszámodat nagyon könnyű kideríteni és a fenti űrlapba beírni. Elegendő ha a rossz szándékú ember létrehoz egy új email címet ami csak egy betűben tér el a tiédtől és én ezt nem veszem észre. Vagy a név és email cím helyes, de nem a Te telefonszámodat adja meg.

A fentiek miatt mindenképpen szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg Te kérted ki az adataidat és tényleg Neked küldöm el. Nem szeretném ha az adataidat egy csalónak küldeném el annak ellenére, hogy nagy jó arányban felismerem a csaló emaileket.

Köszönöm a megértésedet.